Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007

Πλατσα πλάτσα πλούτσα (στη λάσπη εννοείται)

Ξέρω, στην Αθήνα έχουνε βαρεθεί να σκάνε από τη ζέστη τόσες βδομάδες τώρα, αλλά εδώ έχει σκατόκαιρο και μου έχουνε σπάσει τα νεύρα. Εδώ και μια βδομάδα έχουμε μέσο όρο 15 βαθμούς και το μεγαλύτερο που έχει φτάσει είναι 20. Και στο Παρίσι τα ίδια, σκατόκαιρος. Δε σας ειπα, πήγα Παρίσι, για σαββατοκύριακο, με 20 ευρώ πηγαινε-έλα, 2 διανυκτερευσεις με πρωινό με μια φοιτητική οργάνωση που το χρηματοδοτούσε. Τελος πάντων, αυτά θα τα γράψω αναλυτικά σε άλλο ποστ, πάντως τέλεια πέρασα. Το θέμα μας τώρα είναι πολύ σοβαρό: Θέλω επιτέλους να φορέσω κοντομάνικο και έξω από το σπίτι! Και τώρα στην Ελλάδα κάνουνε μπάνιο στη θάλασσα κι εμείς έχουμε το βρωμο-Ελβα μόνο, που εκειμέσα δε μπαίνω ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου! Οχι ότι είναι βρώμικος, καθαρός θεωρείται και οι γερμανοί μπαίνουνε μέσα τσίτσιδοι (άλλο κι αυτό το σπόρ των γερμανών να κάνουνε μπάνιο γυμνοι, απο ένα σημείο και μετά καταντάει απλά αηδιαστικο) Δηλαδή με τέτοιο καιρό ούτε κι αυτοί δεν κάνουνε μπάνιο. Εχουμε βέβαια και το PURO που έχει πισίνα και τεχνητή άμμο και beachvolley. Αλλά πρέπει να ανέβει πάνω απο τους 25 για να τα κάνουμε όλα αυτά. Γιατί μπάνιο με ολόσωμο ισοθερμικό μαγίο και ομπρέλα (βροχής) δε γίνεται. Τι τραβάμε κι εμείς εδώ στην ξενιτια. Αχ!

Και δεν είμαι από τους κλασικούς ελληναράδες με την κακή έννοια που το σημαντικότερο γι αυτούς-ες είναι το μπάνιο στη θαλασσα, ο φραπές στο beach bar και τα γκομενάκια, ολα αυτα που ζω εδώ είναι πολύ πιο σημαντικά αλλά άσχημο πράγμα η συνήθεια βρε αδερφέ. Εχω "τσακωθεί" άπειρες φορές με Γερμανούς, Πολωνούς, Φιλανδούς για το ποια εποχή βρέχει. Βρέχει το χειμώνα. Τέλος. Αυτοί λένε κάτι βλακείες ότι βρέχει δήθεν το καλοκαίρι, γιατι το χειμώνα είναι απασχολημενος ο θεός με το να χιονίζει και δεν έχει χρόνο. Αυτό το απρόσωπο "βρέχει", ποτέ δεν το κατάλαβα, απο πιτσιρικάκι αναρρωτιέμαι. Ποιός βρέχει μωρε; Γι αυτό ελέγα κι εγώ "ο θεός". Για να μη μπερδεύομαι.

Υ.Γ. Και κάντε καμια προσευχή να σταματήσει να βρέχει..

Υ.Γ.2 Τζίφος μάγκες, μέχρι και την Παρασκευή 11 με 19 και βροχές, απο Σάββατο θα φτάσει 23! Μεγαλεία!! Κάντε καμια βουτιά και για μενα. Στη θάλασσα έτσι; Οχι σε τίποτα ποτάμια και ξενερώσουμε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Ουδέν καλό αμιγές κακού" σε σχέση με το προηγούμενο ποστ. Εμ... μην τα θέλουμε όλα δικά μας.